Perinteitä kunnioittaen

Ajade Hautauspalvelu

Hautausjärjestelyt luotettavasti kokonaispalveluna Kiuruvedellä ja lähikunnissa

Ihmisläheistä ja paikallista hautauspalvelua Kiuruvedellä ja lähiseudulla

Meidän tehtävämme on auttaa, opastaa ja palvella kaikissa läheisenne kuolemaan liittyvissä käytännön toimissa. Surun hetkellä voitte luottaa asiantuntevaan  hautaustoimistoon. Ajade hautauspalvelu hoitaa hautausjärjestelyt ihmisläheisesti, yksilöllisesti ja toiveitanne kuunnellen, samalla kokonaisuudesta huolehtien. 

Ajade Oy on Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsen.

Ajade Oy on Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsen.

Kotimaiset arkut ja uurnat

Valikoimassamme on SHT-tukun laadukkaat arkut ja uurnat, jotka on valmistettu kotimaassa käsityönä, luonnonmateriaaleja käyttäen. Suomessa kaikki vainajat saatetaan arkussa, myös tuhkaukseen. Arkkuihin on valittavissa erilaisia ulkoasu- ja verhoiluvaihtoehtoja, joista löytyy yksilöllinen ja vainajan persoonaan sopiva yhdistelmä.

Muistotilaisuuden järjestelyt

Järjestämme muistotilaisuudet kanssanne ja pidämme huolta tilaisuuden järjestelyistä kokonaisuudessaan. Toteutamme muistotilaisuudet sekä perhejuhlat yhteistyössä paikkakunnan yritysten kanssa.

Vainajan kuljetukset

Hoidamme vainajan kuljetukset kotimaassa ja tarvittaessa myös ulkomailla. Käytettävissämme on kaksi hautausautoa, joilla kuljetukset sujuvat asiaankuuluvalla arvokkuudella, vainajaa kunnioittaen.

Vainajien kuljetukset hoituvat Ajade Oy:n omilla hautausautoilla.

Perukirjojen laadinta

Perunkirjoitus on kuolinpesän veroilmoitus, joka tulee laatia kolmen kuukauden kuluessa henkilön kuolemasta. Autamme tarvittavien asiapapereiden hankinnassa yhteistyössä H & A Kauhanen Oy kanssa. Perukirjat laatii vuosikymmenten kokemuksella Heikki Kauhanen.

Hautakivet

Toimitamme laadukkaat hautakivet ja muistomerkit kaikkialle Suomeen yhteistyössä Suomen Kivivalmisteen kanssa. Teemme hautakivien kaiverrukset ja kunnostukset omana työnä nopeasti ja ammattitaidolla. Käytössämme on asiaankuuluva kalusto ja välineistö. Sapluunat teemme atk-pohjaisella leikkurilla, pesut vahvalla painepesurilla (myös haudalla). Kivitrukilla ja Volvo kuorma-autolla hoituu isojenkin kivien kuljetus. Kivityöt onnistuvat myös naapurikuntien alueelle.

Yhteydet seurakuntiin, sairaaloihin ja viranomaisiin

Huolehdimme yhteydenpidosta tarvittaviin tahoihin vainajan kuljetus- ja hautajaisjärjestelyiden osalta.

Kukkalaitteet ja koristelut

Kukkapalvelumme huolehtii tarvittaessa arkun, kappelin ja kirkon koristelusta. Saattoväen kukat toimitamme myös valmiiksi siunaustilaisuuteen. Vuokraamme myös koristelukukat muistotilaisuuteen. Myymme adressit ja toimitamme ne muistotilaisuuteen koristelukukkien yhteydessä.

Lehti-ilmoitukset

Laadimme kuolinilmoitukset lehtiin toivomallanne tavalla sekä hoidamme yhteydet lehtien toimituksiin ilmoitusten julkaisemiseksi.

Valokuvaus

Hautajaisten valokuvaukset järjestyvät kauttamme. Palveluumme kuuluvat myös valokuvakansioiden toimitus sekä lisäkuvien tilaukset.

Ajade hautauspalvelu hoitaa hautajaisjärjestelyt kokonaispalveluna Kiuruvedellä ja lähikunnissa
Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Hyvät hautajaiset ovat tärkeä osa surutyötä

Hyvät hautajaiset -sivusto on kotimaisen arkku- ja uurnavalmistajan SHT-Tukun ylläpitämä. Sivustolta löytyy monipuolisesti tietoa hautajaisiin ja hautajaisjärjestelyihin liittyvistä asioista.

Ajade hautauspalvelu hoitaa hautajaisjärjestelyt kokonaispalveluna Kiuruvedellä ja lähikunnissa
Tietoa ja ohjeita omaisille

Neuvoja hautajaisjärjestelyihin liittyen

Suomen Hautaustoimistojen Liiton ylläpitämältä Hautajaiset.fi -sivustolta löytyy kattavasti tietoa sekä vainajan omaisille että hautauksen ennakkosuunnittelua harkitseville. Voitte myös aina kääntyä hautauspalvelumme puoleen teitä askarruttavissa asioissa.

Verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri

Kukkatilaukset puhelimitse tai eKukka -verkkokaupastamme

Puhelin: 017 753400