Ajade Juhlapalvelu

Palveluihimme kuuluvat erilaisten tilaisuuksien ja perhejuhlien juhlajärjestelyt. Toiminta-alueemme on Kiuruvesi lähikuntineen. Toteutamme muistotilaisuudet sekä perhejuhlat yhteistyössä pitopalveluyritysten kanssa. Tilaisuus voidaan järjestää valinnan mukaan Hotelli-Ravintola Sinisessä Helmessä, Hotelli-Ravintola Peltohovissa, seurakunnan tiloissa tai muussa paikassa.

Hotelli-Ravintola
Sininen Helmi

Upeat puitteet perhejuhlien, syntymäpäivien ja häiden viettoon

Ravintolan tilat ovat noin 80 vieraalle ja ravintolassamme on A-oikeudet. Kesäisin ravintolan pihapiiri järvimaisemineen mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen. Tunnelmaltaan ainutlaatuinen hääparin vihkiminen voidaan toimittaa vaikkapa Sinisen Helmen pihakalliolla tai rannassa. Pihakoivujen alla on pieni tanssilava häävalssia tai syntymäpäivien ohjelmanumeroita varten. Äänentoistojärjestelmämme kattaa ravintolatilat sekä piha-alueen, joten vieraat voivat nauttia ohjelmasta niin sisällä kuin ulkonakin. Juhlatilaisuuksissa on lisäksi käytössä internetyhteys, dataprojektori, cd-soitin sekä piano.

Liikuntaesteisten kulkua ravintolaan helpottaa sisäänkäynnin kulkuluiska. Ravintolan yhteydessä inva-wc.

Juhlamenuistamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Ellei valmiista  vaihtoehdoistamme löydy sopivaa, suunnittelemme toivomustenne mukaisen menun yhdessä kanssanne. Juhlatarjoilujen osalta kanssamme toimii yhteistyössä Kahvila-Ravintola Iltalypsyn pitopalvelu.

Halutessanne voitte saapua jo päivää aikaisemmin Sinisen Helmen hotelliin, jolloin voitte keskittyä tärkeään juhlaan rauhassa, virkistäytyen ja rentoutuen. Hotellivieraillemme tarjoamme lempeät löylyt rantasaunallamme, jossa myös A-oikeudet.

Hotelli Sininen Helmi, puh. 010 340 7745

Hotelli-Ravintola
Peltohovi

Viihtyisä juhlatila keskeisellä paikalla Kiuruveden keskustassa

Hotelli-Ravintola Peltohovista on vain 600 m matka Kiuruveden kirkkoon. Ravintolasalista löytyy nykyaikaiset ruokailutilat 140 henkilölle. Erillisestä kabinetista löytyy lisäksi paikat 48 asiakkaalle. Näin ollen jopa 188 hengen juhlat on mahdollista järjestää tiloissamme. Ravintolassamme on luonnollisesti A-oikeudet sekä esiintymislava ja äänentoisto tilaisuuden esiintyjille ja juhlapuhujille.

Liikuntaesteiset pääsevät kulkemaan ravintolaan sujuvasti hotellin takaovesta, jonka lähelle pääsee ajamaan auton. Kabinetista on pääsy esteettömiin WC-tiloihin.

Hotellissamme on 15 viihtyisää huonetta pitkämatkalaisille.

Hotelli Peltohovi, puh. 010 340 7735